Είδη Μασάζ


Thai Traditional Massage

Το massage αυτό χαρακτηρίζεται ως η κορωνίδα της Ταϊλανδέζικης παράδοσης και κουλτούρας. Το Traditional massage βασίζεται στις αρχαιότερες μεθόδους της Ταϊλανδέζικης παραδοσιακής ιατρικής. Το συγκεκριμένο είδος massage δίνει τη δυνατότητα στο σώμα να απελευθερωθεί από το ενεργειακό του μπλοκάρισμα και τη στασιμότητα, μέσα από έναν συνδυασμό: έντονων διατάσεων, πιέσεων στις ενεργειακές γραμμές - sen lines αλλά και άλλων στοιχείων ρεφλεξολογίας.

* Διάρκεια συνεδρίας 45' , κόστος 35€ , 60' , κόστος 40€

Κλείστε Ραντεβού


Thai Oil Massage

Το απόλυτα χαλαρωτικό μασάζ , τα αιθέρια έλαια συναντούν τις κυκλικές κινήσεις, σύμβολο της αρμονίας και της ολοκλήρωσης, επαναφέροντας το σώμα και το πνεύμα στην απόλυτη ισορροπία και στην απελευθέρωση των ενεργειακών του κέντρων, αφήνοντας μια πραγματικά ανάλαφρη αίσθηση.

* Διάρκεια συνεδρίας 45’/30€, 60’/35€.

Κλείστε Ραντεβού


Thai - Foot Μassage

Το συγκεκριμένο είδος massage ενεργοποιεί όλα τα όργανα αλλά και τη φυσική άμυνα του οργανισμού. Η ρεφλεξολογία αποτελεί παραδοσιακή κινέζικη ιατρική, εδώ και 5000 χρόνια. Προσφέρει πλήρη χαλάρωση και ηρεμία, μέσα από μια σειρά ειδικών πιέσεων, τόσο στο πέλμα όσο και στην ράχη των ποδιών. Με τον τρόπο αυτό ενεργοποιεί σε κάθε σημείο διαφορετικό όργανο στο ανθρώπινο σώμα.

* Διάρκεια συνεδρίας 45’ κόστος 30€ , 60’ κόστος 35€

Κλείστε Ραντεβού


Thai Ηerbal Μassage

Το μασάζ αυτό έχει ως στόχο του την ανακούφιση των πονεμένων μυών και την απομάκρυνση από τον οργανισμό των τοξινών, μέσα από μια σειρά μαλάξεων που πραγματοποιείται με τη χρήση ειδικών πουγκιών αποτελούμενων από συνδυασμό βοτάνων. Τα πουγκιά αυτά μέσω μιας ειδικής τεχνικής, τοποθετούνται στο σώμα σε μια θερμοκρασία που έχει ως αποτέλεσμα την απελευθέρωση των ιδιοτήτων των βοτάνων αλλά και των αρωμάτων τους που χαλαρώνουν σώμα και πνεύμα.

* Διάρκεια συνεδρίας 45’ κόστος 25€, 60’ κόστος 30€.

Κλείστε Ραντεβού


Balinese Massage

Το Balinese Massage προέρχεται από την Ινδονησία. Η Σαμάνοι εφηύραν την τεχνική αυτή προκειμένου να βοηθήσουν τους ανθρώπους που υπέφεραν από σωματικούς πόνους, ημικρανίες, αναπνευστικά προβλήματα, κατάθλιψη και στρες. Οι άνθρωποι κατάφερναν να ανακουφιστούν μέσα από μια σειρά πιέσεων, διατάσεων, αλλά και μαλάξεων που εφαρμόζονταν με τη βοήθεια αιθέριων ελαίων.

* Διάρκεια συνεδρίας 45’ κόστος 30€, 60’ κόστος 35€.

Κλείστε Ραντεβού


Hot stones massage

Κινέζικη τεχνική που έχει ως μέσο χαλάρωσης μαύρες ηφαιστειακές ζεστές πέτρες. Η αίσθηση των ζεστών πετρών που γλιστρούν απαλά με κυκλικές κινήσεις πάνω στο σώμα, είναι ιδιαίτερα ευχάριστη και ανακουφιστική. Η θερμότητα βοηθά τους μύες να απελευθερωθούν και την επιδερμίδα να απορροφήσει ευκολότερα τα αιθέρια έλαια, έχοντας σαν αποτέλεσμα την ομαλή κυκλοφορία του αίματος και μια μοναδική αίσθηση ευεξίας.

* Διάρκεια συνεδρίας 45’ κόστος 25€, 60’ κόστος 30€.

Κλείστε Ραντεβού


Bamboo massage

Mασάζ Κινέζικης φιλοσοφίας. Εδώ τα καλάμια bamboo αντικαθιστούν τα χέρια του μασέρ και έρχονται να δώσουν μια βαθιά και σταθερή ένταση κατά τη μάλαξη. Εξισορροπώντας, χαλαρώνοντας τα κουρασμένα και πονεμένα σημεία του σώματος.

* Διάρκεια συνεδρίας 45’ κόστος 25€.

Κλείστε Ραντεβού


Sports Massage

Απευθύνεται σε άτομα με αυξημένη σωματική δραστηριότητα. Σκοπό έχει την αποσυμφόρηση των μυών από την ένταση και το αίσθημα κόπωσης έπειτα από έντονη σωματική άσκηση. Απευθύνεται και σε αθλητές που θέλουν να προετοιμάσουν κατάλληλα το σώμα τους πριν από έναν σημαντικό αγώνα.

* Διάρκεια συνεδρίας 45’ κόστος 30€.

Κλείστε Ραντεβού


Lomi Lomi Massage

Αρχαία χαλαρωτική μέθοδος, η οποία προέρχεται από τα νησιά της Χαβάης. Ένα από τα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης μεθόδου είναι ότι δουλεύονται ταυτόχρονα δύο ή περισσότερα σημεία του σώματος, με μια ακολουθία κινήσεων που θυμίζουν χορογραφία. Με αυτό τον τρόπο μπορεί κάποιος να φτάσει στην απόλυτη χαλάρωση και αρμονία.

* Διάρκεια συνεδρίας 45’ κόστος 25€.

Κλείστε Ραντεβού


Aromatherapy Massage

Το σώμα και πνεύμα ακολουθούν το μονοπάτι των αισθήσεων μέσα από μια διαδρομή στο μαγευτικό κόσμο των αρωμάτων. Εδώ τα αιθέρια έλαια συναντούν την αρμονία ενός χαλαρωτικού μασάζ προσφέροντας την απόλυτη αναζωογόνηση.

* Διάρκεια συνεδρίας 45’ κόστος 25€.
* Διάρκεια συνεδρίας 60’ κόστος 30€.

Κλείστε Ραντεβού


Anti-Imigraine Massage

Τεχνική για άμεση απαλλαγή από τον πονοκέφαλο και την ημικρανία. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος έχει την τάση να συγκεντρώνει κατά την διάρκεια της ημέρας όλο το άγχος και την ένταση, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο προβλήματα στην ομαλή λειτουργία όλου του σώματος. Οι πιέσεις που χρησιμοποιούνται δρουν αποσυμφορίζοντας τον πόνο που προκαλείται ως αποτέλεσμα της έντασης και του στρες.

* Διάρκεια συνεδρίας 30’ κόστος 20€.


Κλείστε Ραντεβού


After Office Express Massage

Το μασάζ αυτό χρησιμοποιείται για την ανακούφιση από τη σωματοποίηση του στρες και της κόπωσης λόγω της καθιστικής εργασίας. Οι περιοχές στις οποίες ο μασέρ δίνει βάση είναι η πλάτη, οι ώμοι και τα χέρια.

* Διάρκεια συνεδρίας 30’ , κόστος 20€.


Κλείστε Ραντεβού


Rejuvance

Η φυσικότερη, αναίμακτη και μη επεμβατική μέθοδος αισθητικής προσώπου. Η συγκεκριμένη μέθοδος απελευθερώνει το συνδετικό ιστό του προσώπου, ενυδατώνοντας το δέρμα από μέσα προς τα έξω, απαλύνοντας τις ρυτίδες και αποβάλλοντας ταυτόχρονα τις τοξίνες από τον οργανισμό. Χωρίς καμία παρενέργεια, χωρίς κινδύνους παραμόρφωσης, χαρίστε στο πρόσωπό σας φρεσκάδα και λάμψη.

* Διάρκεια συνεδρίας 45’ , κόστος 30€.


Κλείστε Ραντεβού


Hot Oil Massage

Μασάζ με ζεστό κερί για χαλάρωση για βαθιά ενυδάτωση. Το συγκεκριμένο είδος μασάζ, πραγματοποιείται με χειροποίητο λάδι σε μορφή κεριού εμπλουτισμένο με βιταμίνες και αιθέρια έλαια. Τα κεριά μασάζ είναι ιδανικά για χαλάρωση μετά από μια δύσκολη μέρα ή έπειτα από έντονη μυϊκή δραστηριότητα. Η θερμοκρασία που αναπτύσσεται σε συνδυασμό με τη μάλαξη, τις ιδιότητες των αιθέριων ελαίων και με μια σειρά τεχνικών μασάζ, χαλαρώνουν το μυϊκό σύστημα, ρυθμίζουν την κυκλοφορία του αίματος και αποβάλλουν την ένταση και το στρες, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνουν σημαντικά το δέρμα. Αποτελεί ένα από τα πιο διαδεδομένα είδη μασάζ στα σπα πολυτελείας σε όλο τον κόσμο.

* Διάρκεια συνεδρίας 60’ , κόστος 35€.


Κλείστε Ραντεβού


Shiatsu Massage

Με ρίζες από την Ιαπωνία το shiatsu βασίζεται στην παραδοσιακή Ιαπωνική και Κινεζική ιατρική του 20ου αιώνα. Είναι μια μέθοδος που στοχεύει στη ψυχική και σωματική ευεξία. Στόχος είναι να εφαρμοστούν, από τον μασέρ, πιέσεις σε όλα τα ενεργειακά κανάλια του σώματος με τη χρήση της παλάμης, του πήχη ή ακόμα και του γονάτου προκειμένου να απελευθερωθεί η σωστή ροή ενέργειας.

* Διάρκεια συνεδρία 45’ κόστος 30€ , 60’ κόστος 35€


Κλείστε Ραντεβού


Tok Sen Massage

Το Tok Sen Massage είναι μια παραδοσιακή τεχνική, και εφαρμόζεται αποκλειστικά στην Βόρεια Ταϊλάνδη. Ουσιαστικά, κατάγεται από την ιατρική του Βασιλείου Lanna (1292-1775 μ.Χ.) και έχει τις ρίζες του σε αρχαίες, σαμανικές παραδόσεις. Το Τοκ Sen Massage είναι συνδυασμός δυο λέξεων: "τοκ" είναι ο ήχος του χτυπήματος με το ξύλο ταμάρινδου (σύμφωνα με κάποιες πηγές- είναι απο δέντρο που είχε χτυπηθεί απο κεραυνό) και "sen" είναι οι ενεργειακές γραμμές όλου του σώματος. Είναι πανάρχαια θεραπεία απο την βόρεια Ταιλάνδη και χρησιμοποιείται πάνω απο 5.000 χρόνια. Συγκεκριμένα είναι συνδυασμός acupressure (ειδικές πιέσεις με τα δάχτυλα στα ρεφλεξολογικά σημεία- ενεργειακές γραμμές του σώματος) μαζί με την βαθιά ενεργειακή διείσδυση του tok sen (τα ειδικά κατασκευασμένα ξυλάκια) που ενισχύει το αποτέλεσμα της θεραπείας.

* Διάρκεια συνεδρίας 45’, κόστος 30€.

Κλείστε Ραντεβού


Ayurvedahead Massage

Αποδεδειγμένα φυσική μέθοδος που προσφέρει καλύτερη ποιότητα ζωής.
Η εφαρμογή του συγκεκριμένου μασάζ βελτιώνει την κυκλοφορία στο κεφάλι, στο πρόσωπο και στο κρανίο, ενώ αυξάνει την τροχιά της κινητικότητας στον αυχένα και την ωμική ζώνη.
Ιδανικό για ανακούφιση από το στρες και τους πονοκεφάλους. Χαλαρώνει και αναζωογονεί τον νου.

* Διάρκεια συνεδρίας 45’, κόστος 30€.

Κλείστε Ραντεβού


Total Relax Massage

Full Body massage βαθιάς χαλάρωσης, που έχει ως αποτέλεσμα την αποβολή του στρες και της έντασης από τους μύες και την πλήρη ξεκούραση του σώματος και του νου. Για να βγείτε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να ξεφύγετε από το άγχος των υποχρεώσεων, αυτό είναι το ιδανικό μασάζ για τον καθέναν από εσάς.

* Διάρκεια συνεδρίας 55’, κόστος 25€.

Κλείστε Ραντεβού