Βιογραφικό


Ο κύριος Πιτσίτης Δημήτριος γεννήθηκε στην Στουτγάρδη της Γερμανίας όπου και έζησε τα επόμενα χρόνια της ζωής του ξεκινώντας τις σπουδές του στη χειροπρακτική. Ακολούθως μετέβη στην Ταϋλάνδη προκειμένου να ολοκληρώσει την επαγγελματική του κατάρτιση. Εκεί εξειδικεύτηκε στη θεραπευτική χειρομάλαξη – Trigger Points και στην τεχνική του Nerve Touch, επιτυγχάνοντας με αυτόν τον τρόπο το πάντρεμα της σύγχρονης χειρομάλαξης με τις αρχαιότερες παραδοσιακές ασιατικές τεχνικές , όπως την τουλάχιστον 3.000 ετών τεχνική του Τοκ Σεν.

Επέστρεψε στον τόπο καταγωγής του την Ελλάδα, έχοντας ως στόχο τόσο τη δημιουργία ενός κέντρου ταϊλανδέζικου μασάζ όσο και την καθιέρωση μιας σχολής. Στη συγκεκριμένη σχολή θα δίνεται η δυνατότητα σε άτομα που θα αγαπούν πραγματικά την τέχνη της μάλαξης να καταρτιστούν επαγγελματικά, λαμβάνοντας ουσιαστική γνώση του αντικειμένου καθώς και πιστοποίηση των σπουδών τους από τον διαπιστευμένο, από το υπουργείο υγείας της Ταιλάνδης , επίσημο εκπαιδευτή πάνω στις τεχνικές του ταϊλανδέζικου μασάζ και της χειρομάλαξης.

Από το 2014 πλέον υποδέχεται στο Thai Spirit όλους εκείνους όσους αναζητούν να βιώσουν από μια στιγμή χαλάρωσης , ευεξίας αλλά και να εκπαιδευτούν πάνω στο αντικείμενο.


Ο Κ.Αράμ Amaradit , μέλος του Κοινοβουλίου της Surin Prvince , Πρόεδρος της Επιτροπής για τη Δημόσια Υγεία , Ένωση της Ταϊλάνδης Παραδοσιακής Ιατρικής , Υπουργείο Δημόσιας Υγείας , Ταϊλάνδης.


Ο Κ. Δημήτρης Πιτσίτης έξω από το Υπουργείο Υγείας της Ταϊλάνδης.