Όλα τα ΣεμινάριαΣεμινάριο Thai Tradition Massage


Μια από τις αρχαιότερες τεχνικές μασάζ, το Thai Traditional Massage ή αλλιώς Nuad Thai Massage βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων σε όλο τον κόσμο. Εδώ ο θεραπευόμενος φοράει άνετα ρούχα και δεν χρησιμοποιούνται έλαια. Το χαραχτηριστικό του είναι οι έντονες διατάσεις, οι διατάξεις γιόγκα αλλά και οι πιέσεις στις ενεργειακές γραμμές του σώματος (sen lines).


Διαβάστε Περισσότερα

Σεμινάριο Thai Oil Massage


Το συγκριμένο είδος μασάζ που προέρχεται από την Ταϋλάνδη, συνδυάζει μορφές πιέσεων σε όλο το σώμα με τα δάχτυλα του αγκώνες και τους πήχεις. Ο θεραπευόμενος εστιάζει στις ενεργειακές γραμμές του σώματος προκειμένου να απελευθερώσει την ένταση από μυς και αρθρώσεις. Σκοπός μας είναι η πρώτα να χαλαρώσει το μυαλό και κατόπιν να χαλαρώσει και το σώμα καθώς αυτά τα δυο είναι αλληλένδετα.


Διαβάστε Περισσότερα

Σεμινάριο Thai Foot Reflexology


Η τεχνική αυτή μετράει 5000 χρόνια και επικεντρώνεται στα πόδια του θεραπευόμενου. Εδώ ο θεραπευτής θα μάθει ειδικούς χειρισμούς και πιέσεις προκειμένου να διεγείρει τα αντανακλαστικά σημεία στα πέλματα ( τα οποία αντιστοιχούν σε κάθε όργανο και τμήμα του σώματος) με αποτέλεσμα ο θεραπευόμενος να αποκτήσει ένα αίσθημα ξεκούραση, ευεξίας και βαθιάς χαλάρωσης.

Διαβάστε Περισσότερα

Σεμινάριο Sports Massage


Το Sports Massage αποτελεί μια από τις πιο διαδεδομένες τεχνικές θεραπευτικού μασάζ για όσους ανθρώπους έχουν αυξημένη σωματική δραστηριότητα (π.χ αθλητές), αλλά και για αυτούς που κάνουν καθιστική ζωήΔιαβάστε Περισσότερα

Σεμινάριο Hot Stone Massage


Η τεχνική αυτή έχει μια μοναδικότητα καθώς οι ζεστές πέτρες γίνονται προεκταση των χεριών του θεραπευτή και όταν θερμανθούν απελευθερώνουν ενέργεια εκπέμποντας δονήσεις καθώς χαρακτηρίζονται από τις γεωμαγνητικές ιδότητες του χαλκού και του σιδήρου. Είναι λοιπόν μια μέθοδος ενεργειακού μασάζ.Διαβάστε Περισσότερα

Σεμινάριο Bamboo Massage


Σε αυτό το μασάζ ο θεραπευτής θα μάθει πώς να αντικαθιστά τα χέρια του με τους κυλίνδρους bamboo, με αποτέλεσμα να γίνει πιο δυνατή η μάλαξη, να αυξηθεί η κυκλοφορία του αίματος και η κινητικότητα της ενέργειας. Οι σφιγμένοι μύες χαλαρώνουν, οι αρθρώσεις λύνονται, το Yin και το Yang εξισορροπούνται.Διαβάστε Περισσότερα

Σεμινάριο Thai Face-Anti Aging Therapy


Το συγκεκριμένο είδος μασάζ βοηθάει το πρόσωπο να αναζωογονηθεί και να ανανεωθεί με φυσικό τρόπο χωρίς άλλες επεμβατικές μεθόδους. Στην ουσία είναι μια μορφή εναλλακτικού λίφτινγκ.Διαβάστε Περισσότερα

Σεμινάριο μασάζ & θεραπείες κυτταρίτιδας


Το συγκεκριμένο είδος μασάζ είναι ένα πολύ ιδιαίτερο είδος υψηλών απαιτήσεων καθώς χρειάζεται τεχνική, δύναμη, γνώσεις και δεξιότητες. Τα αποτελέσματα που έχει όταν εφαρμόζεται σωστά είναι η βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος με αποτέλεσμα οι ιστοί και τα κύτταρα να οξυγονώνονται καλύτερα, η αποφυγή κατακράτησης υγρών, η απομάκρυνση των τοξινών από τη λέμφο ς με αποτέλεσμα όλα αυτά να κάνουν το δέρμα να είναι πιο λείο και αναζωογονημένο.

Διαβάστε Περισσότερα

Σεμινάριο Λεμφικό μασάζ


Το λεμφικό μασάζ προσφέρει σωματική ευεξία και ψυχική υγεία. Είναι μια τεχνική μάλαξης που εστιάζει και εκτελείται πάνω στους λεμφικούς αγωγούς του σώματος και στα λεμφογάγγλια που παρεμβάλλονται ανάμεσα στα λεμφαγγεία. Με λίγα λόγια το λεμφικό σύστημα είναι το σύστημα αποβολής του σώματος από τα βακτηρίδια και τις τοξίνες.

Διαβάστε Περισσότερα

Εξειδικευμένο Σεμινάριο Μασάζ


Το μασάζ είναι ένα εργαλείο που συμβάλλει στην ενεργοποίηση των μυών, την ενίσχυση της λειτουργικότητάς τους, τον περιορισμό των μυϊκών συσπάσεων και την επούλωση των μυϊκών τραυματισμών. Ο μασέρ πρέπει να κατέχει γνώσεις ανατομίας, φυσιολογίας και παθολογίας, ώστε να μπορεί να κατανοήσει τις ανάγκες του κάθε δέκτη και να πετύχει το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Διαβάστε Περισσότερα